Wednesday, February 3, 2010

Fara's photo collection

Ni antara gambar2 fara masa dia masih baby...my personal collection...rasa cam kejap aje dia dah besar...Harap masa dia dah besar nanti .blog nie masih alive lagi...n she can view her old pictures from this blog...

Jom layan...

Gambar Fara masa dia dalam hari...kecik aje orangnya..berat masa kuar dulu was 2.7 kg..

Gambar ni masa fara 3 minggu..dlm hari lagi nie...tengok rambt dia tercacak-cacak...ada orang kacau dia tidur daa..itu yg dia nangis tue...

Gambar ni taken masa Fara's akikah kat selayang umah MIL. muka dia tu..bertompok..tompok..ruam susu...sian nengok..tapi she was sweet..tak notty masa org cukur rambut dia...rambut dia lebat sgt..sayang tul..

ni gambar masa akikah...siap with hairband lagi...mama dia happy sampai masa kenduri pun pakaikan dia baju gown instead of baju kurung....janji baju ni covers her..hahahah

Masa ni umur dia is 4 months...tombam pipi eh...tapi rambut tue cam boy la pulak...kasar..lepas dah cukur..

Ni masa abang2 dia ikat rambut dia....ikat toncet...

This picture was taken when she is 5 months..tengok mata dia tue...

This is one when she started to crawl...

When she was 6 months...masa nie kami ke penang cuti-cuti malaysia..alhamdulillah..dia tak meragam..

Pic taken masa wedding one of our cousin..Fara n her cousin Afan...dorang nie sama usia tapi beza bulan aje...

Ni serba sikit gambar Fara for tatapan semua..till then

Mama Azlina is signing out..

love always,
Mama Azlina
=)

7 comments:

-iLLa- said...

cantiknyaa mata dia kak..

rasp said...

cantik tul mata dia sis...
ikut mata u ke sis...

mamaaerish : said...

cantek la mata dier... eb jatuh cinter... kenan la ankku esok... aminnnnn...

jeng3....

noradzlina.kamdani said...

rasanye mata dia cantik sgt...n plus tembamnye pipi dia siap ala2 pkai blush lg....

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Mmmm... Geram tol tengok mata dia... Kaler-kaler... Huhuhu!!! ::.

eynda said...

Sama hannah masa keluar dari perut dulu 2.7kg gak...tapi suka tengok Fara makin besar makin cantik...macam anak patung!!

Mama Azlina said...

illa: thank you...terangkat mak dia kejap..hehehhe
rasp: sis..cuba u tennung mata i nanti bila u jumpa i ok..heheheh
anak dia pun apa kurangnya..mama suka her curly hair n her telatah...boleh kawan with fara..
mamaaerish: insya'allah..tipsnya tengok gambar mat saleh banyak2...hehehe
noradzlina:thank you..alhamdulillah
adar: tenkiu..tenkiu..
eynda:iye ke...sama la kita...alhamdulillah...hannah pun sama gak cam patung with her brown long curly hair...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin