Monday, February 1, 2010

Lutut oh..Lutut

Salam everyone..

Dah kat seminggu gak sakit lutut nie...bukan jatuh or terhantuk..tapi sebenarnya bukan baru seminggu nie..dari last year lagi dah sakit....entah kenapa entah tak boleh nak bengkok..sakit sangat...tak sure whether is the ligamen2 or something else...cam ada luka dlm lutut nie...bukan kepala lutut yg sakit tapi sekelilingnya...masa nak tidur pun sakit..sebab kaki dibengkokkan..tak syok la tidur kaki lurus...

Esok ke Sunway medical centre, jumpa specialist..mintak2 dia cuma x ray and bagi ubat ke..injection ke..tapi not bedah..takut la...kecut perut dibuatnya...

nak duduk sakit...nak bangun sakit..jalan tak sakit sangat heheheh....nak masuk kereta sakit..cam dah cacat aje aku nie...aku takut bila aku sakit...takde org nak jaga..biar aku sihat..aku boleh masak, dukung fara...ni bila dukung sikit..dah sakit...adakah ni disebabkan berat badan aku...entah la...cuba gak nak kurus...tapi korang...kalau aku sedih...aku mesti nak makan...

Nanti aku update cerita pasal aku ke sunway yea...

Till then..doakan aku yea...

Mama Azlina is signing out...

love always,
Mama Azlina
=)

5 comments:

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Better check sebelum melarat... Hopefully salah urat jek... Hehehe!!! Eh! Jap, nk tanya, both lutut ke yang sakit??? ::.

atty's said...

kty kan .kalo pasai lutut ni ngeri + trauma..sbb dulu penah masa baring2..tertiba lutut terkaleh .sakit giler..siap g urut seminggu gak.tak leh jalan ..huhuhuhu.

g cek cepat2 tau

syarqiah75 said...

Salam...uishh nasib yg sama menimpa..dkt sebulan sakit lutut yg amat sgt..nak naik & turun tangga cam nenek bongkok tiga..sakit yg amat..hrp2 cepat sembuh yerkkk...

rasp said...

hope u'll have a speedy recovery sis!

Mama Azlina said...

Mrs mondok: thank you sis...sakit kat my left knee..
attys: dah gi check nanti jengah utk laporan terkini kay..
syarqiah75:thank you..
rasp: thanks sis...insya'allah...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin