Sunday, January 31, 2010

Lunch in Kelana Jaya

On Sunday 24 Jan..kami sepakat wif my darling's cousins gi serang umah cousin my darling yg sorang lagi kat kelana jaya..aku pernah cerita pasal umah teruna2 ni kat entry nie http://mamaazlina.blogspot.com/2009_10_01_archive.html .

Kali nie saja gi makan lunch umah depa nie.. .depa masak nasi arab..sedap...korang pernah tak makan nasi daging..tak silap aku org penang aje yg pandai masak nasi daging nie..nasi yg dimasak wif daging..tapi nasi arab ni..nasi yg dimasak wif ayam, daging, terung,cili hijau, then ada samal n jelatah,

sedap..sorry aku tak ambik gambar menu pulak coz..terpegun ngan umah dia nie hah...

jom kita layan gambar..


ini bilik teruna2 tue..cantik kan...simple aje...my darling n muklis main atas katil...selamba aje...

Me and my darling...apa kes pakai spec mata hitam dlm umah nie??hehe..mata dia ada ketumbit daaa..sesapa ada petua hilangkan ketumbit tak??

Waktu kami datang tue..depa tak siap masak lagi...tetamu duduk lepak aje...tengok la teruna2 tue masak di dapur...ramai helpers...

Khusyuk depa nie.sampai aku ambik gambar pun dorang tak sedar..

Sedap makan nasi arab nie...sampai my darling pun makan bertambah..lepas makan depa bagi minum nescafe o pulak...huiis..kenyang siut...
ok..till then

Mama azlina is signing out...

love always,
Mama Azlina
=)

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin