Wednesday, October 7, 2009

Ronda-ronda kat OU..


Orang sibuk beraya..kami sibuk gi jenjalan shopping...itula org KL..boring la raya kat sini..kalau raya kat kampung lagi seronok...leh g bertandang...tapi ku tak punya kampung daaaa..yg ada kampung puchong laaaaaa..tahun ni kan kami beraya kat KL ..so tak balik penang la...itu yang boring tue...so, disebabkan boring..kami bawak depa ni gi jenjalan..masa nak raya hari tue..tak sempat nak beli kasut aka sandal abang..jadik..kali nie bawak la dia gi...sandal yg sarung ada strap tue la...nak yg jenama ..sebab tahan katanya..betul gak...sandal adidas yg dia pakai dah 2 tahun....abang pandai simpan barang...

jom layan gambar..


abang teringin gak nak naik merry go round nie...mcm la dulu masa kecik tak pernah naik..







arianna..seronok sakan...





si amirul pun tak lepas gak...nak sama naik...






masa ni si fara takut with this clown...she cried..when we said takde apa2 baru dia okay...masa clown ni dah siap belon yg dia nak..baru dia senyum simpul...mcm2 tul kerenah budak nie..


this is 1 of the cafe yg kami 1st time singgah...caffe nie dekat ngan escalator parking...

named teh tarik cafe..cafe..cewah..ada class gitu...




cantik kan hiasan dindingnya..simple







tapi food n drinknya mahal..masya allah...1 glass teh tarik cost rm7++
we ordered 2 sets of toast bread...harga mahal gak la...ok la this is the first n the last la..baik kami makan kat nz ke...azwath ke...lagi best...



arianna n her keletah..tension bawak dorang nie kuar...tapi at the same time..fun..tengok la apa yg dia nak buat tue..ada ada aje...





amirul menghirup teh o ais...







ok...hope semua enjoys........

5 comments:

Syima Syaz said...

tapi saya suka raya kat KL....

eynda said...

Sekarang ni raya dah tak macam dulu...1st raya pun dah ada yg pegi vacation hihi...

rasp said...

a'ah sis mmg mahal lah..
cam minum kat hotel je :)

AwekZ SLuMbeR said...

yelah...xtually, raye kat mane pun same... tapi kite kene lah kumpul ramai skit org nak bagi meriah... bile kite reramai, then p konvoi umah sdare mare, best lah jugak even environment kl ni sunyi sepi...

eh, awak tuh suke ke balik kampung.... hehehe

Mama Azlina said...

syima syaz: ye ke..mungkin adik beradik syima ramai n rapat..mine not very the rapat.

eynda: ya..u r rite...takde lagi kemeriahan tue...

rasp: u pernah kesana ke?

awek slumber: hello..suke ok...

sorry ladies..ni la my sis..yg rapat wif me...the only..cewah..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin