Wednesday, October 7, 2009

Mom's Open House

hulo people...hari nie nak cerita pasal rumah terbuka kat umah my mom..dia buat kali ni for sedara2 sebelah abah, kawan suhana ...n to celebrate suhana's birthday yg ke 28...kebetulan jatuh pada hari yg sama...ie. sept 24..dah tua dah ko nie...hehhehehe..ramai gak la yg dtg..my big sister with her family, my big bro..yg baru habis kerja, maksu n family...my mom masak sodap tau...nasi with lauk..ala sorry la takde gambar laaaaaaa..

then suhana's fren pun mari..depa buat suprise birthday celebration for her..best kan..?
mari kita layan gambar...


gambar my 1st anak buah...joe qamarul...hensem tak?
masih available lagi ni..




ni his sister..second child in the family..marina....cantik kan..i suka sebab dia ada lesung pipit..comel..







my sis, tina tengah melayan maksu n her family...









me and my grandson...daniel...comel tak? alamak dah jadik nenek dah aku ni..aku suruh dia panggil aku nanny...hehehhehe
perasan tak korang...?? aku dah potong rambut..ok tak??





suhana.my youngest sis wif her nieces..sorang tue korang mesti kenal kan..si fara la...tak nak beralah..nak gak berdiri sebelah maksu..bila maksunya tiup lilin..masing2 pun sibuk nak tiup gak...

Happy birthday sis..may allah panjangkan usia mu, murahkan rezeki..sihat tubuh badan..amin!




my darling and amirul..ni anak abah...












fakhrul n his cousin sister, amira...sama tinggi kan? amira is form 5...









after this makan2 gathering...selepas dah berkemas bagai...around 10 pm...so, kami pun balik..tapi tak balik pun..gi ronda2...kat wangsa maju..singgah kat nz....

makan lagi...kali nie anak2 aku semua ordered maggi goreng pedas, milo tabur..sodap...n teh tarik...cantik!!!!

jom layan gambar...




ni maggi goreng amirul punya..versi tak pedas...



milo tabur...sedappppppp...








tengah menjamu selera...







ok...nanti kita sambung lagi kay....

2 comments:

AwekZ SLuMbeR said...

salam... amiiinnn... smoga panjang umur ko jugak....

weh, ko ni, knp tak letak gambar mamak kat nc tuh skali??? hehehe

Mama Azlina said...

awekz slumber: amiin..

hahhaha..very funny

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin