Thursday, July 9, 2009

My Grandson- Daniel Iman



Hi...Kali nie aku nak cerita pasal my grandson's birthday..Dah jadik nenek aku nie..padahal anak2 aku baru aje tahap sekolah..hehehhe...It's my sister's grandson...Cucu sedara la nie...Apa dia nak panggil aku nie?
Nenek..eee..iii...tak nak nenek la...grandma..ok tak? Nenny la...baru cun sikit...dia panggil darling aku apa ek? atuk...kah..kah...tua siut!!!

He is 1 year old...anak sulong pada anak sedara aku..atie and nizam...
I was supposed to go to his house to celebrate his birthday..tapi aku terlupa laaaa...dah tua Nenny nie...

Anyway, Happy Belated Birthday..Nenny doakan daniel jadik anak yg soleh, bijak dan taat pada yr parents..

Jom kita tengok gambar-gambar dia ok..?




comelnya..geram tengok..




mummy and daddy sure am proud of U...Nenny pun...!!



Tengok dah pandai nak memanjat dah nie...








bayangkan dia panggil Fakhrul n Amirul..Uncle..and Fara..auntie...hehehheheh..ok La kan!!

Ok...nanti aku sambung lagi k!!

Adios!

4 comments:

Wawa_Nadwa said...

laa..
dh jd nenny dh ghupenye.
vogue tau nenny dia.
comeiiiiii sgt!!
=P

eynda said...

Comelnyer baby itu :-)

Syima Syaz said...

saya blum jadi nenek!
comelll nye baby.

Mama Azlina said...

wawa_najwa: nenny nya rock babe...comelkan..mamanya tengak pregnant lagi nie..dah 6.5 months dah nie..
eynda: thank you...
syima syaz: kalau gitu kahwin lekas..le dpt babe 1 team bola...hehehehe..then lah dpt menantu ramai..serta cucu yg ramai...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin