Friday, July 10, 2009

Wah..dah tinggi dah....

Alhamdulillah...visitors yg membaca blog nie dah mencapai 1000 ribu org...wah tak percaya...thank you kawan2 ku sekelian kerana tak jemu-jemu menyinggah kat blog aku ni...

Thank you...Thank you..thank you pada yg dah bagi advise/ideas..thank you...

Dengan ada blog nie...lagi ramai la kawan aku...sebenaqnya aku nie tak la peramah sgt..very the shy gitu...sejak dpt kwn blogger yg meletup-letup nie...wah tak sangka ramai gak kawan..alhamdulillah.....syukur...

Diam tak diam..dah 1 tahun 4 bulan dah blog aku nie..banyak cerita yg aku dah ceritakan..aku hope that aku akan dpt lagi bercerita dlm blog aku nie....

Jangan lupa singgah lagi yea...

ADioS!!


2 comments:

Aida Narina said...

woot-wooot, aida salah seorang ni, hehehe :p. btw, keep it up. Will wait for more entries to come :)

Syima Syaz said...

CONGRATE!
BLOG SAYA BARU 7 BLN...=)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin