Friday, June 12, 2009

Poney Sales at South city Plaza

Poney 2009 May Warehouse Sale

Poney Garments Sdn Bhd
Discount Duration : Thu, 28 May 2009 - Mon, 1 Jun 2009, 10.30am till 9.00pm. (Discount Ended)
Company : Poney Garments Sdn Bhd
Location : South City Plaza, Centre Court, 43300 Seri Kembangan
Telephone : 03-8943 8380
Promotion : PONEY Warehouse Sale will be held at South City Plaza from 28/5 – 1/6/09. (Price as low as RM5.)
Brands Offered :
  • Poney
  • Baby Poney
  • Renew

  • Setelah berhempas pulas memujuk darling aku akhirnya..dia bawk gak aku gi Poney Warehouse sale kat South City Plaza, Serdang...korang pernah gi kat sini tak? sorry la aku tak ambik gambar shopping complex tue..sebab it is so dull..tak cam klcc ke, bukit bintang ke...boring sesangat..itu sebab depa buat warehouse sales kat sini kot..sebab boleh tarik orang masuk dis shopping complex...aku sampai sana around 8.15 pm...n the sales ends at 9.00 pm..so apalagi...cepat-cepat la ke destinasi...sampai kat sana aku serbu baju for gals la...1- 3 yrs...aku grab a few for fara..1 for abg and 1 for amirul..ok la..rm100 for 8 baju






    this is a long pants for fara...comel sgt sebab bunga nya...


    let's view some more...





    this red kemeja is for abang..cantikkan..i like the color and the button..tengok betul2....smart...







    sebelah kiri is the pink skirt and pink shirt for fara...







    ok..till then...

    Adios!!

    No comments:

    LinkWithin

    Blog Widget by LinkWithin