Wednesday, June 10, 2009

New born baby gal


Hi and assalamualaikum semua...
dah lama tak berblog kan...bukannya berhenti atau merajuk..aku sibuk laaaaaa...sibuk with face book...hehehehhe...chatting, main game bagai..sampai lupa kat blog aku yg agak berhabuk nie...
kali ini aku nak cerita pasal new born baby...
my cousin yg kat seremban tue gave birth to baby gal...on 4th of may 2009...sampai sekarang aku tak tahu la nama dia...this is the 3rd baby...now she got 3 gals..alhamdulillah..rezeki...





both husband and wife mengidam baby boy...setiap org yg jumpa the wife..semua org kata its a boy...........mmmm..takpe la kan...rezeki..allah beri...tak kesah la kan?? dia bersalin kat hospital seremban...comelkan bb nie...masa aku tengah melawat depa tak henti-henti carik nama bb...siap bukak buku tue....yg kakak sulung namanya nurul ain hadhira, 2nd-nurul ain batrisyia..so...yg 3rd nie pun nak letak nurul ain gak..tapi belakangnya lain sikit...


tengok la kakak fara ni..seronok duduk sebelah bb..the bb lahir by operation..mak dia ada masalah sikit...so kuar ikut tingkap aje la..
geram aku tengok si fara nie...





ada banyak lagi entry yg nak menyusul cuma tak tahu bila aku nak mengupdate kan aje..tunggu kay...
still then..

Adios!!

6 comments:

Syima Syaz said...

alaaa comel lah fara...saya pun geram tgk dia..

rasp said...

cute tul fara buat muka cenggitu, cubit skit leh...aunty geram tgk tau! and the bb putih gebunya :D

Dee said...

wah ni yg buat xnak pregnant lg ni..nti kuar2 girl lg..tp kalo Allah bg..amik je..rezeki..

Mama Azlina said...

Syima Syaz: budak ni nakal sgt la...nasib baik bb tue tak bangun..dia nak cium, nak dukung,,bagai...
rasp: tenkiu auntie...hehehhehe..on behalf of fara...
dee: laa..nape..rezeki ko dpt anak pompuan...tak dpt boy..cuba dan cuba lagi...

Syima Syaz said...

Dia nak adik lah kak ina

Mama Azlina said...

Syima Syax: very funny...idok la...teman nak beranak lagi..penat...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin