Tuesday, June 2, 2009

Am so sad...

Am so sad today..not only today..yesterday pun...had a big fight wif my darling...ala..hal rumah tangga..tapi ...aku tak tahan sangat...menangis sampai bengkak mata...hari nie gi kerja pun nangis lagi...aku call ayu n luahkan perasaan..thanks ayu for being there..sorry mungkin kacau ko tidur...ialah its around 8.20am aku call ko...
Ini nasib sorang perempuan dan isteri..susah sgt nak jadi isteri yg baik, taat n setiakan..?aku tak perlu apa2...cuma aku perlukan suami yg menyayangi diriku nie..itu aje..setelah berbelas tahun kawin tiada lagi ke belaianmu..?aku ni seorang perempuan..ada hati dan perasaan...di kala ini aku sedih..hiba..nangis lagi...ya allah..aku mohon padamu..jadikan hamba mu ini tabah dlm menghadapi segala dugaan...sakit hati ku nie..mengenangkannya...dosa besar kerana meninggikan suaraku padamu...aku ..buntu...tension..kenapa sekarang? bukan aku tak boleh berjauhan darimu..tapi kau telah melukakan hatiku ini buat pertama kali...jgn ada kedua kali..aku mohon padamu...kami disini sentiasa menyayangi mu...ya allah..aku pohon..bantu la insan yg lemah ini...


5 comments:

Syima Syaz said...

cian akak...
sabar k,..saya doakan everything akan solve.saya tak tau nak ckp sbb blum kawin,but in a relationship, duduk n heart to heart is the best way,kann....
jgn sedih2...nanti tak comel!=)

nani dakgilachoc said...

sabar yer kak...jgn sedih2..tiap apa yg berlaku ada hikmah disebaliknya...

mama idzareef said...

adoii ciannye akak...sabar je la kak..biase la dlm rumahtgga ni pasti byk dugaan yg perlu kita hadapi..kalo harmoni je sentiasa bosan plak kan..anggap la ni sbgai satu challenge utk akak n hubby sama2 perbaiki diri masing2..

cuma satu je kak..ingatlah..

ALLAH ITU MAHA ADIL.. PASANGAN KITA ADALAH YG TERBAIK UNTUK KITA.. Insyaallah...

Dee said...

aiseh..mama..sabar ye..adatlah berumahtangga...mesti ada psg surutnyer..insyaallah..leh settle tu..don't worry ok..

Mama Azlina said...

insya'allah..thanks all for the advise...
cuma kekadang tue cam susah sgt..walaupun dah berbelas tahun..lagi lama kahwin lagi banyak dugaanya...org kata lelaki mula rasa muda in the age of mid 30's...risau gak nie...insya'allah takde apa-apa..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin