Wednesday, May 13, 2009

Thank you Note


I nak ucapkan Thank you to my lunch buddies for this wonderful gift received for my birthday...I tak pernah nak mintak apa-apa pun..yang penting friendship..this is the most wonderful gift...
Anyway, thanks again...next year boleh buat party lagi..hehehehe...just kidding..aku tak mengharap apa -apa pun....

jangan buat cam nie lagi tau..

mari tengok apa yg aku dapat sempena my birthday on 22nd april 2009.....cantik coin purse nie..tapi ini bukan sebarangan coin purse..ada lagi superb di dalamnya...


dalam coin purse tadi ada jam.....casio jam tangan..cantik kan? budak2 yg bagi nie at first bagi aku gambar utk dipilih...salah sorang dari mereka nak beli jam kononnya..tapi tengok... rupanya nak beli untuk aku...

teng..teng...dah pakai dah pun...

7 orang yang ada share nie...Lydia, Sarah, Ila, ai, Leila, Roy and Joyce..

Thank you..thank you...


4 comments:

Mrs LVoe said...

wahhhh byk yea dpt hadiah..

Mama Azlina said...

alhamdulillah...
dari kawan-kawan...

rasp said...

bestnya and nice gift tu...
the wonders of fwenship :D

Mama Azlina said...

itula..i suka sgt...cantik...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin