Wednesday, May 6, 2009

Seharian bershopping...


Kali nak cerita tentang seharian bershopping di Sunway Piramid..I went there with my youngest sister, her fren and abang.Arianna and Abahnya duduk umah...amirul ikut Abg chik balik Jb...this is on 2/5.
dah lama tak gi sunway pyramid..byk tul perubahannya..i and the company gi sana at around 11.30 am. aku nak cari kasut sebenarnya...n my sis nak belikan kasut utk i sempena my birthday kan...kira hadiah la nie...aku bought 2 pasang kasut..then another 1 is sponsor by my sister..so..3 pasang la semuanya..borong sakan...
Dah penat makan..kami singgah kat laksa shack..for lunch..sorry tak ambik gambar makanannya...tapi aku ambik gambar nie..

.guess what is this?

its kerusi..cantikla..tapi kalau duduk lelama sakit sikit montot...hehehhehe
my sis (purple baju) and her fren..along

selepas aku shopping n window shopping kat sini...aku nak carik barang lagi..so aku ke JJ ioi mall...tengok from sunway ke ioi mall..sanggup tue..aku nak shopping baju kerja la...then kami gi main bowling..my son nak main sesgt..so bwk la dia gi main..actually nak main kat sunway pyramid..tapi penuh..even cinema pun ramai sgt wif manusia..jadi la kan...
then aku bwk dorang makan petang laks kat secret recipe ioi mall..tengok la gambar keletihan mereka..tapi ttp vogue gitu..

along, suhana and fakhruddin
wajah keletihan aku...abg still ceria...

so dari kul 11.30 am..aku sampai umah kul 8.00 pm..penat siut!tak larat..tapi sampai2 kawasan perumahan aku ada laks pasar malam..apalagi terjah la..bwk balik mkn...sebab adik aku nak lepak umah...
ok..that's all for today...see me again ye!!!


5 comments:

Syima Syaz said...

mane barang shoppingnye kak??
anyway, HAPPY MOTHERS DAY!

Mama Azlina said...

ala dik..akak tak ambik gambar la....

rasp said...

adus very the bz one u.. baca pun leh penat tau :D tapi bila dpt sopping hilang segala penat kan sis hehehehehe

mama idzareef said...

hai salam kenal..

Mama Azlina said...

rasp; betul-betul...
mama idzareef" hi..salam perkenalan...thanks for singgah..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin