Wednesday, May 13, 2009

Mother's Day 2009

Happy Mother's day to all mommie, ibu, mak, mummy, umi, mama, bonda.......hope it's not too late...ala..baru berapa hari aje away kan...??? hope all enjoyed this very special day....
me and family celebrated it at my sister in law's place at bandar sri putra, bukit mahkota....jauh la sikit dari bandar..ok la kan..dia n family jamu kami makan nasi, asam pedas daging masakan melaka, ikan belah belakang goreng garing, kobis masak lemak and ikan tuna black pepper..sodap...tambah lagi makan beramai-ramai...mak lang and anak2 pun ada except bang chik and wife, mother in law and father in law, kak cik, safwan n hubby, ben and wife...riuh la gak...after makan..sessi baring-baring..then petang around 3.30, minum petang laks..kak cik beli kek utk mother's day...

Selamat Hari Ibu buat mak, ibu, mama and ummi...


fizza (baju putih), ila (tudung putih), me (hidden sikit), kak ngah (tuan rumah and kakak darling aku) and kak chik...my mother in law and mak lang tak de dlm gambar sebab dorang malas nak bangus..syok baring kat bawah....



1..2.. 3..potong...semua nyanyi lagu..ibu..ibu...engkaulah ratu hati ku...bila ku....ala tak ingat lirik daa.....

habis acara lepas makan..kami semua berangkat balik ke umah masing-masing..thanks kak ngah and family for the lunch..save budget ..hehhehhe

3 comments:

rasp said...

a'ah sis..never too late kan
Happy Mom's Day to u too :D

Dee said...

Happy Mother's Day..

Mama Azlina said...

rasp and dee: happy mother's day to both of u...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin