Monday, May 4, 2009

22nd April 2009

What's with April 22, 2009?...what ek??? Ok...I'll share with all bloggers and frens..

It's my birthday..how old? am still 18 years old....

sorry la lambat sikit nak mengupdate cerita nie..si Ayu thesunearthnmoon...mesti tak sabar kan...ada lagi gambar tapi takpe la biaq Ayu, thesunearthnmoon yg updatekan...seronok celebrate reramai tapi lagi seronok kalau ada org bagi hadiah..ma kasih..ma kasih...

tak dapat nak describe that i was so happy on that particular day..my darling hantaq sms manja..tak pernah ok..hantaq message..rasa cam buang tebiat aje org tua nie...heheheh..tapi seronok dpt sms dari dia..then dia panggil aku sayang lagi...waah..best..best..betul..dia tak pernah seromantis nie...selain dari masa bercinta la...
anyway, back to the story...aku invited sarah, siti, joyce, roy, ai, leila, ilanur and ayu..

standing: roy and joyce, sitting: Siti, birthday gal and Ayu..

Sarah, ilanur, ailina and leila


Ini hadiah from dearest good fren..Ayu, Thesuearthnmoon..blogger tegar..korang dah undi dia ke belum? kalau dah terima kasih la bebanyak..
thanks ayu..I like it sooo much...match with any color of baju and spacious la...i like..ko kan tahu aku suka letak byk brg dlm beg...

thank you to all my frens celebrated special day...thank you to frens yg bagi birthday wishes ye...

ok..nanti aku sambung lagi cerita pasal birthdays yea..tak habis lagi laa...broadband aku ni giving me such a problem lately nie..so ...ssssssssssssoooon. yeee..
adios...!!


2 comments:

Dee said...

happy birthday mama!! beg tu cantiklah..ckp ngan ayu dee nk gak..besday dee bulan mei ni..wakaka..

Mama Azlina said...

hi dee..birthday u bulan mei berapa hari bulan?
cantikkan beg nie..semua gi kenduri kahwin..gi dinner...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin