Friday, May 22, 2009

Parents look-a-like contest

Ini kesahnya..kat opis ada buat parents look a like contest..gambar utk penyertaan is samada mother/son, mother/daughter, mother/grandmother (mak sendiri la) or mother/grandfather (ayah sendiri la), father pun sama gak categorynya..so.aku ingat nak masuk..prizes pun menarik gak..1st prize-rm 80 cash vouchers, 2nd-rm50 and 3rd prize-rm30 cash voucher..

tapi problemnya aku tak tahu..anak aku nie ada muka aku tak? atau aku ikut muka siapa..my mom or dad...

nak mintak tolong all bloggers to help me on this...!! boleh tak??? me and amirul...
or
me and fara
or
me and abang


me and my mom (in the middle is mom)
me and abang again

me and my dad..

so, please help me...kalau aku menang dlm contest nie..i will also gift a prize to the one who nominated..ok....

9 comments:

*ayu* said...

i vote u & ur mom! lagi banyak chnces of winning...

:)

good luck!

Mama Azlina said...

hi ayu..thanks...

Syima Syaz said...

nampak mcm akak n mak akak laa...cam same je

Mama Azlina said...

syima syaz: ye ke?..mmm..ok..thank you..

Dee said...

me to..mama n ur momlah..look alike..

mama idzareef said...

i vote for u and ur son 'abang'..

Mama Azlina said...

thanks mama idzareef...

rasp said...

errrmmm...
it's either u & ur mum
or u & abang...
ermmmm....

Mama Azlina said...

rasp: actually my frens pun ada kata gitu...mmmmmm..camana nak decide nie?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin