Friday, May 29, 2009

Hari Sukan 2009

This hari sukan falls on weekdays...so..aku tak gi tengok pun..at 1st kesian kat dia..sebab abg punya sukan aku selalu gi..tapi yg nie..aku tak boleh nak gi..bukan tak berminta tapi its on weekdays...hari jumaat lagi tue..tension tak?and some more singa betina kat opis tue asyik mengaum tak henti-henti..so, org pun takut nak relief me...so at the end..tak dpt la nak ambik cuti..takdo relief...jadi yg gi ni apaknya...
at least buat la hari lain kan???..anyway, aku dah complain kat ydp pibg..aku kan ketua biro sukan...tapi was not informed on the agenda and tetiba disuruh bertugas on that day..aku ngan kuasa vito yg ada bersuara la dlm meeting that we had for post mortem hari sukan ..angin la......then dorang cam bagi satu alasan yg cam tak masuk dek akal..but terima gak la..sebab dah lepas kan..anyway, jom kita tengok gambar k!



kesian anak ku ini berpanas...hari sukan kan...redha aje la..apa yg ditengok tue?

apa yg amirul fikirkan tue? mungkin tengok cari strategi cam mana nak menang kot..
yeah..akhirnya..kumpulan amirul menang..


semua beratur ambik gambar
Yeah..yeay..yeah...
amirul dpt medal...bangga tul dia..ini acara lain pulak..sebab ada satu kelas tue tak cukup orang..so dia ganti..tapi hadiah tue dia punya la...

saat-saat bergelar pemenang...

2 comments:

mama idzareef said...

wahh congrats amirul..

aduhh tak sabar nk tunggu hari sukan my anak plak..lg 6thn..bolehh..hehhe..

rasp said...

congrats amirul...

kita nie kesian tgk anak berpanas,
tapi dorang rileks je kan hehehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin