Sunday, May 3, 2009

April birthdays..........

this is a party organized by mom kat umah dia...cam biasa dia akan masak..tapi kali nie dia buat steamboat..tapi kali nie kami buat potluck..aku bawak cake..tina (my 2nd sis) beli satay..ok la kan fair n square la..lagipun anak dia arissa aleya and her hubby pun celebrate birthdays in april...small gathering la..among us...after entry aku pasal 1st birthday muhammad hafiz safwan...acara ini diadakan di malam harinya..same date ya on April 18....people...penat siut!!..tengahari umah mak mertua..mlm umah my mom...ada cerita disebalik nie..tapi takpe la..tak nak dipanjangkan la..dah settle...
tak habis lagi cerita pasal birthdays nie..ada lagi..tunggu..next entry kay!!...sebab kami buat 1 big gathering for april babies kat .ooooppss..nanti aku update in my next entry...


kat umah my mom..tengok la peralatan nak masak steamboat nie..mom kata dari membazir kat luar baik makan kat umah aje..ok aje la kan!!

cake yg aku sponsor..semua nama ada kecuali rizal..adik iparku...sorry termissed...

Best cousins..tak sabar bila besar esok..mesti rapat...comel aje aku tengok...party hat tue nasib baik tak berebut..sebab gambarnya lelain..satu..strawberry shortcake punya gambar..satu lagi..gambar princess...


my sis (yg bongsu), mom and me..aku ada rupa my mom tak...? kotak yg aku pegang hadiah dari my mom..thank you mom...

ok..see u in next entry....

3 comments:

*ayu* said...

yes..yes..next entry pls.. lama tul aku tunggu ko update.. isk! :P

Dee said...

a'ah mama azlina nie..lama tul nk updatenyer..ada rupa maklah mama ni..

Mama Azlina said...

hi ayu: nantikan kemunculannya k?
dee: ada ye...itula yg "panas" tue tak leh dekat lelama..gaduh nanti..hehehe

maxis broadband ada masalah sikit la..tension tul...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin