Wednesday, March 11, 2009

handphone hilanggggg...


aduss..handphone sony ericsson ku hilang..yg nie my darling pinjam kan..at the end jadik my property..biasela..
then tak sampai 2 tahun dah hilang...aduss...
aku beli yg baru recently..tapi not the same price and model..aku beli yg murah sikit..budget ciput la...model nokia..boleh la..aku beli kat handphone fair kat paramount walk at danau kota sebelah downtown....
jadila kan??? walaupun takde 3g..n picturenya kurang memuaskan..tapi asalkan ada handphone jadila..tapi yg tak best nya..i lost all the phone numbers and pictures...banyak kenangan wooi...recorded suara si fara masa dia baby lagi..aduiii...masa dlm hari...hilang gitu saja..
aku pun tak ingat masa bila ianya jatuh..tak perasan langsung..even darling aku pun tak perasan..masa tue aku kat OU..sebelum gerak kesana..aku simpan hp dlm kocek jeans..then takut terjatuh aku simpan dlm handbag..tetiba at 1 shop..aku nak calling darling aku..masa tue barula perasan dah takde dah...takde rezeki kata orang.mmmmmmmmmm
sedih!!!

2 comments:

rasp said...

alahai sis, cian kat u, mmg tension bila hp hilang kan..especially gambar2 kenangan tu lah unreplaceable!

Mama Azlina said...

itula sebab..semua contact number pun hilang jugak..tension tul...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin