Wednesday, June 9, 2010

Akhirnya balik ke KL...

Bangun pagi...kemas beg...around 10 am..ratna n mona pick us up..nak hantar ke airport...bye bye kuching...pengalaman yg tak dpt dilupakan...nice place nice people..cuma bila nak gi lagi...kena ada org yg guide jalan n ada transport..tu penting..kalau tak duduk dlm hotel..boring sgt...lebih baik duduk kat umah aje...

anyway, i think we will come again...but not in the near future kerana pengalaman 1st day tue..cukup menakutkan...sakit hati....but most important thing..my kids happy sgt...

Thanks to my fren Mona n Ratna for your hospitality walaupun pada mulanya ada hiccup sikit...but anyway...thanks for everything...

snap-snap..before we off to KL

boarding time..

bye-bye kuching..

ni our lunch...either nasi wif sambal ikan or nasi wif ayam masak merah..sedap...

landing time..alhamdulillah..sampai KLIA...

nice pic huh!!

ada byk lagi pics...tapi nanti-nanti...so, korang enjoy k...

till then...




love always,Mama Azlina=)

3 comments:

nurnadia said...

HI!! sila layari laman blog saya untuk barangan pakaian wanita.TQ^^

eynda said...

Bestnyer percutian ke Kuching ni...anak2 eynda pun mesti suka pegi tempat2 macam tu :-)

Mama Azlina said...

nurnadia: hi nur..thanks for singgah...
eynda: yup...definitely...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin