Sunday, February 14, 2010

Hit List 5,000 contest

Sticky note

Salam semua...

mama tak pernah buat contest untuk korang kan...tak pandai la...tapi sejak-menjak blog mama ni ramai gak kunjungan dari kawan-kawan baru...mama nak buat contest "Hit List 5,000" contest..seperti yg anda lihat ditepi side bar tue...setakat ni "tetamu" yg dtg berkunjung is 4929@ 14 Feb 2010...jadik here are the Syarat-syaratnya..

Syarat-syarat Penyertaan

1. Terbuka kepada sesape saje yg ada blog tak kira lelaki atau perempuan.

2. Jadi follower Mama Azlina dan link kan blog anda dengan Mama Azlina

3. Letakkan Banner di atas di side bar blog anda beserta link ke blog Mama Azlina.

4. Buat entry mengenai contest ini dgn tajuk
" Tetamu ke 5,000" contest dan anda juga perlu ada backlink ke blog Mama Azlina

5. Pls print screen the hit list
number 5,000 and email it to my email address : azlinaariffinster@gmail.com.

6. Bila dah buat semua tu sila tinggalkan jejak kat komen entry ni beserta link ke entry anda tu...supaya senang Mama Azlina nak gi check satu...satu....

7. Penyertaan akan ditutup setelah dapat pemenang yg bertuah yg dpt capture no
5,000 tue and email to me immediately...


HADIAHnya..adalah rahsia...since this is the 1st time I organize..will find something memorable...for the winner....

Walaupun blog mama ni tak se"gah" n popular dari mana-mana blog...tapi mama tetap hargai setiap kunjungan dari sahabat,saudara n kawan-kawan baru...

love always,
Mama Azlina
=)

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin