Wednesday, January 20, 2010

An evening at Taman Jaya, PJ

Wah..dah lama tak ke tempat nie...ni tempat ku berlepak-lepak dan jogging dikala dulu..masa tengah belajar lagi...I'm proud to say I'm an Assuntarian..lahir di hospital Assunta, Primary & Secondary kat Assunta...rindu pulak rasanya..so, bila ke Taman Jaya..teringat zaman dulu...someday I will share with all of U.. my old pics masa kat secondary school dulu...

Kali ni aku nak cerita pasal an evening with the kids..seronok tul budak budak ni ke taman ni...bukan dorang tak pernah gi...tapi jarang la..ye la..tempat nie jauh dari tempat tinggal kami...about 40 mins to this place...banyak sgt changesnya..kononnya nak bawak budak2 ni gi jogging...tapi dorang ni..bila jumpa playground...langsung lupa pada niat yg asal...hehehee...jom layan...ooo...btw, masa hari yg kami gi nie..it was 1 day before Fara's birthday...

So, jom..enjoy...

Kids and mom are excited...

Fara 1st attempt to this...asyik panggil mama aje..dia takut jatuh..tapi at last dia berjaya habiskan sampai last steps...hehehhe..manja aje..

The kids..tengok senyuman mereka..seronok aje...tak yah la nak pikir berbagai benda...heheheh

Mama sibuk wif an event which is around the corner...mungkin takde lagi blog lepas nie...sebab sibuk..tapi mama will always blogwalking...

till then..MamaAzlina is signing out...


love always,
Mama Azlina
=)

6 comments:

mamaaerish : said...

bestnyer tgk muker ceria bebudak tuh... sejuk hati... :)

*ayu the sun* said...

kenapa tak caaaaaaaalllll???

sombong tau!

ATS Shoppe - where all things in one portal! Click and visit us!

Mama Azlina said...

mamaaerish: itula..bila tengok dorang seronok..kita pun tumpang seronok
ayu: hahahah..weeii..aku lambat ke sana la..around 6..lagi pun gerimis masa tue..takkkan ko nak kuar...puteri hujan..hehhehe

noradzlina.kamdani said...

he he he...kite pun ade gak kenangan manis kt tasik jaya tu, amcorp mall...

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Eeeee!!! Dak tecit yang buntang mato eh tuh... Leh tak nak tumpang geget??? Hahaha!!! Geraaammmm!!! ::.

Mama Azlina said...

noradzlina:ke? tempat dating dulu ke?

mrs mondok: budak tecit nie dah 3 tahun...boleh...nak geget tang mana tue?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin