Sunday, January 17, 2010

17 January 2010

What's wif 17 January 2010?hmmm...

It's my princess birthday laa...Fara Arianna is 3 years on this date...tak celebrate birthday dia esok tapi buat party for her next week..insya'allah..

Tak sangka dah 3 years dah anak mama ni...doa mama supaya anak mama jadik seorang yang bijak, berani, solehah, cerdik dan pandai...

Nak mendapatkan dia ni susah gak la ..banyak dugaannya...antaranya....rahim tak kuat..so kena injection kat tepi punggung...sakit tau...2 minggu sekali..mc beberapa kali...then dia nie masa dlm perut masa tue dekat 8 to 9 months..dia kurang bergerak..mama dia kena tahan kat wad..tak pernah jadik cam nie....hehehheh..tapi alhamdulillah...semua dpt diharungi dengan sabar...tak sangka dpt bb gal..sebab the 2 on top are boys..so, terlalu excited sgt....

karakter dia sungguh berbeza..dia suka jerit, pandai ambik hati, kuat merajuk, kuat jealous, small eater (entah perangai daaa...mama dia sebaliknya..heheheh), bijak bercakap, peramah..semua org dia nak tegur..termasuk org kat petrol pump and kat kedai mamak..., she likes to smile....

jom layan tengok picture budak nakal nie...

Ada gaya model tak?

tengok la..cara berposing siap hp ditelinga...entah bercakap dengan sapa la tue..

I like this picture...candid...

Hope all of u ..suka gambar2 diatas...is everywhere n anywhere..till then..
Mama azlina is signing out...

love always,
Mama Azlina
=)



9 comments:

Lyn Yusoff said...

happy birthday fara
may Allah bless u..
dun noty2 yer..
ikut ckp mama...

rasp said...

hepi belated bufday fara...
smoga menjadik anak yg solehah...
she is truly adorable lah sis...

mamaaerish : said...

wah... many hepi returns of the day syg.... mmuahhhh... :)

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

epi belated besday dear Fara Arianna.. cantik nama secute tuan empunya, hihihi.. :)
neway, salam kenal mama Azlina..

Wawa_Nadwa said...

dh besar dh dia.
pandai bergaya plak ni.
mesti ikut mama dia muda2.
hehe!

Mama Azlina said...

lyn: hi..thanks..bila bacakan kat dia..tersenyum-senyum dia..cam paham laks..
rasp:insya'allah..
mamaaerish: thank you on behalf
lely: thank yoou..salam perkenalan to u too
wawa: itula...tak sangka dah besar dah...hehehhehe...impian mama dia nak jadik model tak tercapai..so dia take over laaaa...

Mama Azlina said...

lyn: hi..thanks..bila bacakan kat dia..tersenyum-senyum dia..cam paham laks..
rasp:insya'allah..
mamaaerish: thank you on behalf
lely: thank yoou..salam perkenalan to u too
wawa: itula...tak sangka dah besar dah...hehehhehe...impian mama dia nak jadik model tak tercapai..so dia take over laaaa...

eynda said...

Happy belated birthday fara...semoga menjadi anak yg solehah dunia akhirat...

Mama Azlina said...

eynda: thanks...insya'allah...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin