Saturday, November 21, 2009

Comot & Comel Baby Eating Contest

Comot & Comel Baby Eating Contest..!!!

~Sticky Mode~

Syarat-syarat penyertaan:


  1. Must jadi follower these 2 blogs Mummy Fia & blog penganjur bersama Ibu Adam
  2. Its a compulsory to be their follower..kalau tak disqualify...(done)
  3. Jgn lupa listkan blog mereka in your blog list (done)
  4. Penyertaan mestila gambar baby berusia bawah 18 bulan yang sedang makan dgn sendiri sahaja.. Suap² tak kira eh.. tak kira la makan apa pun.. kalo baby tu skang dah berumur 3 thn.. cari balik gambar² lama anak sedang makan janji mase tu dia berusia bawah 18 bulan.. (done)

  5. Dalam entri korang 2.. sila nyatakan link kami.. save as dan tampal banner di sidebar dan sertakan jgk dalam entry korang nnt.. linkkan banner kpd http://hazlinashahrel.blogspot.com/2009/10/comot-comel-baby-eating-contest.html

  6. Jadikan entry ini sticky mode.. So senang pengadil dan penganjur nak review..(done)

  7. My baby's name is Fara Arianna bt Mohd Faizal, she is now 2 yrs and 11 months, Tarikh Lahir Fara is 17 January 2007. Nama mama Fara is Azlina bt Ariffin.

  8. Gambar was taken masa Nana (nama manja Fara) makan choc...she likes it very much..tengok laa muka comotnya tue..(sorry gambar tidak memuaskan...comot sesangat...tapi tetap maintain comel...at this point of time she is just 1 year n 8 months.


  9. Sila tinggalkan link penyertaan anda di ruangan komen contest ini..(done)

  10. Hadiah berupe barangan makeup.. BRAND NEW SET & ORIGINAL ITEM IN TRAVEL SIZE.. tuk para ibu dan hadiah untuk baby adalah SURPRISE!!..

  11. Pengadil merupakan seorang kenalan Mummy Fia n Ibu Adam yang tak mempunyai blog.. so.. fare n square ok.. no bias.. hahahahaaaa..

  12. Pemenang akan dinilai dari kecomotan & kecomelan anak anda menikmati makanan..serta bersepahnya tempat dan peralatan makanan juga akan diambil kira.. ku nak beri all mommies yang join keje mencuci plak pas tu.. hahahahaha…

    So ape tunggu jom la join ramai²!!!!!!!!!!
DIBUKA SEKARANG SEHINGGA TARIKH BARU IAITU 30 NOVEMBER 2009

So, jom la kengkawan join contest nie..n don't forget to vote for fara yeaaaa....



love always,
Mama Azlina
=)

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin