Thursday, November 5, 2009

Cabaran 99 HTN a.k.a Hari Tanpa Nasi

Boleh ke aku tahan nie? 99 hari tanpa Nasi..aku dah kantoi hari on the 1st, 2nd & 3rd day...tapi dah 2 hari aku tak makan nasi...insya'allah...bukan senang nak menolak nasi nie oooo..inikan makanan ruji kita....tapi aku akan cuba..sebab aku nak kurus...selain tak makan nasi, aku ambik herbalife utk breakfast....

Menu on 4th day.
Breakfast - HL F1 and nesvita
Lunch - mee bandung
malam - roti cicah kari ayam and makan sayur.
and minum air- 4 litre a day..

Menu on 5th day
Breakfast - HL F1 and nesvita
Lunch - yong tau foo soup
malam - mee ladna, makan buah tomato cherry
and air - 3.5 litre...


Here is my latest pic..
sorryla..gambar muka takde..malu laaaaaaa...hehehheh..mcm la korang tak tengok gambar2 aku sebelum ni kan...hehhehe

hope by Feb tahun depan kecik sikit size aku nie...setakat baju aku beli kat JJ brand scarlet plus no 20. hope dpt pakai scarlet aje...no more plus-plus...hehehhehe

sesapa nak join challenge nie..today is the last day(5/11/2009)...

ok..wish me luck...



love always,
Mama Azlina
=)

9 comments:

I want to lose weight said...

Hai.. saya dah collect gambar.. tapi jangan lupa gambar timbang

Mama Azlina said...

zel: ok...boleh post nanti tak?

*ayu the sun* said...

terbaek!!!!!! chaiyok na chaiyok!

Lyn Yusoff said...

good luck kak :)

atty's said...

gudluck ..azlina..u can do it.

rasp said...

all the best sis...
i know u can do it...

Mama Azlina said...

ayu: ko peneman aku dlm cabaran ni...
Lyn : thanks..
atty's: thanks a zillion
rasp: itula..insya'allah..

noradzlina.kamdani said...

slm kak

slmt ber 99HTN

Mama Azlina said...

noradzlina:thank u..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin