Thursday, October 22, 2009

Office Deeparaya Open House

Salam semua..banyak cerita nak cerita nie...cerita raya pun tak habis lagi.walaupun syawal baru meninggalkan kita...sayu sgt.......

Ni nak cerita nie...my opis buat deeparaya open house on october 14...antara menunya..nasi beriyani, mutton curry, rendang ayam, tosai..ni sedap..tapi kalau panas2 lagi sedap, maruku..dah deeparaya nama diberi..jadik tosai and etc mesti ada...then ada satay, lemang..sedap...tak ingat dah pasal diet nie...penggiraan calories semua dah hilang dah..hehehehhe

meh..layan gambar...










diantara menu yg tersusun diatas meja...






















MC welcome speech..mmg kami ada speech bila nak buat apa2 event...











jejaka-jejaka hensem....4 org aje dah kahwin..yg lelain tue boleh b











me wif syirin n layli..














Our boss bagi sepatah 2 kata...dia tak sabar sebenarnya..nak makan..heheheh











Picture of us...aku suka gambar nie












n yg ini pun i loike...adik aku sorang nie dah kena transfer kat hub..so..nampaknya tak jumpa dia lagi la...











seperti biasa kami mesti ada event sambut birthdays...











sarah (baju kuning), me, lydia, leila and ilanur (tudung hitam)...berposing sakan...


ok..harap semua terhibur hendaknya...nanti aku update lagi k!!

love always,
Mama Azlina
=)



4 comments:

eynda said...

Meriah!! Makanan sedap2 belaka...ada tosai lak tu :-)

atty's said...

betui2 satu malaysia..meriah .sambutan deeparaya..

Mama Azlina said...

eynda: tu yg tak boleh diet tue...
atty's: ya..1 malaysia..

Cik Wanie said...

mcm kenal je mamat yg pakai baju coklat tue,
rindu giler kat dier,
huk huk huk huk...

nanti kimkan salam wanie kat dier yer,
miss him so much!!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin