Thursday, September 10, 2009

New born baby

Hi and assalamualaikum..lama tak update ini blog laa..

Nak cerita sikit berita gembira, my darling's cousin aka mak lang's daughter dah gave birth to a baby gal weighted 2.5 kg on 2/9/09.

Jom layan gambar...

Along aka my darling's cousin nie berpantang kat rumah adik dia...mak lang duduk situ...so mak dia la yg menjaga...ini sebahagian dari proses rebus air rebusan mandian dia..banyaknya daun..mcm2..semuanya dari kampung...kat sini belum tentu boleh jumpa...












Nama baby is Aryshia Melda..maksudnya kecantikkan keazamanku...susah betul nak sebut..hehehhe..silap2 panggil dia emelda...i like..suka aje aku nie...


bb and mummy




Aryshia Melda bt Borhan..comel tak??? geram tengok..budak baik..nangis pun tak dengar sgt...




Love U Melda...muah from Mak Teh...

Ok..nanti..kita sambung lagi ok..

2 comments:

eynda said...

Tahniah :-)

Dee said...

congrats..dee suka mandi air rebusan daun ni..best..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin