Monday, August 3, 2009

Lunch at Black Canyon

Dah lama asyik terperap kat office aje..askhirnya dapat gak kuar masa lunch...tapi kena bagitau "mak tiri" aku dulu kalau nak kuar..dia kan sewel..time org kuar lunch pun nak kena mintak permission dia...dia sorang aje yg boleh makan kuar n have a wonderful lunch..enuff about her..aku menyampah nak cerita pasal dia dlm blog aku...tension jadinya nanti...mesti korang tertanya tanya sapa "mak tiri" ni kan...nanti la aku cerita..

Okay sambung pasal lunch nie...1 fine friday aku kuar gak wif my lunch partners, ila and ai...ke jj maluri ..makan kat black canyon..n ada niat disebaliknya...that is buy new born baby gift...1 of my lunch partners dah gave birth...dia nak walker..so we bought her 2 in 1 walker..ssorryla gambar takde laaaaaa....

gambar luncheon ada...jom layan...


Me n Ailina





Suasana dlm black canyon





Makanan ok..tapi yg tak oknya..kekadang aku tak paham apa yg dikatakan pekerjanya...english slang bangla..sorry mmg tak paham..dia tunggu bukan main lama kat table kami..kami tak paham then dia berlalu..bila nak order aje panggil dia..sorry bukannya being rude..but really we don't understand apa yg dikatakannya tue...



This is Rice set..tak ingat apa namnya...it comes with tom yum and watermelon juice- rm14.90++



Ini noodle set..fried kuey teow...sedap sgt...rm 9.90++









Me and Ilanur...






ok..nanti kita sambung lagi k? ..bye......

5 comments:

*ayu* said...

sedapnya makaaann!!!
owh dia dah bersalin ek? wish congrats ek on my behalf..tq!

Syima Syaz said...

office saya pun ade 'andartu tiri'

dakgilachoc said...

kat Jusco AU2 ada satu black canyon tapi tak pernah lak try...hehehe...harus try pasni..nmpk sedap mknn tu..

Dee said...

sedapnyer tgk mama makan..

Mama Azlina said...

ayu: ok..will do..

syima syaz: yg nie bukan andartu...HANTU

dakgilachoc: ye ke...tak pernah lagi gi u2 tue..

dee: mmm..yum..yum

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin