Wednesday, July 8, 2009

Sunday Family Day



Kan aku ada pernah cakap..every sunday is a family day...Kali nie kami gi makan lunch kat Restoran Sentul Curry house...kat sini famous kari kepala ikan..tapi kami gi sini bukannya nak makan kari kepala..tapi kari ketamm..my fav...sorry..our fav...kalau rasa karinya..sodap sgt..pedas..tapi ketamnya mahal sikit la...range around rm13-rm16 seekor..mahal kan...??











me and fara..rambut ku dah panjang..shud i cut or not?..kalau cut..pendek mana?



US!!! except for amirul..dia tak nak gi...dia kat umah tuk dia...abahnya kan camera shy...






aku tak ambik gambar lauknya coz..terlampau lapar sgt...tambah lagi kari ketam depan mata...mmmmmmmmmmm...perut dah berkeroncong nie...lauk kat sini kita ambik sendiri...so..my darling took 2 ekor ketam wif lots of gravy...3 pinggan nasi kosong, sayur kobis, rasam..sup india..tak sodap sgt...sepatutnya sedap tapi kali ni cam tak sedap pulak...mak aku buat lagi sodap...

ini gambar kat depan restaurant nie..



fara berposing..










Dari sini ..kami tak takde arah tujuan...then ..darling aku laks kata" jom kita gi cari durian..." wei..bukan dekat-dekat...nun jauh ke batang kali....nanti aku cerita pasal nie pulak yea...

Adios!!

3 comments:

Syima Syaz said...

best kan...walau bz mane pun kalau ada 1 hari utk family pun jadila..saya susah nak dapat hari tuh

mama idzareef said...

adoiyaii sedapnya ketam..dh lame tau tak makn.. ketam ni syok makan kat umah sbb kat kedai takleh nk bantai puas2..harusla kaver2 malu kan..hehe..

Mama Azlina said...

Sima syaz: itu adalah wajib..kalau nak duduk kat umah pun..mesti semua ada sekali..bukan selalu kan..once a week..jadi laaa...

mama idzareef: sedap kan makan ketam..kari ketam..yum..yum..mmg kalu masak kat umah lagi puas hati..tapi mama tak pandai nak masak kari la...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin