Wednesday, July 22, 2009

Aksi bergambar


Salam..korang rindu kat aku tak? hehehhehe...Kali ni aku nak bercerita tentang Fara belajar melaram dan bergambar...selama nie rambut Fara tak pernah panjang..setakat atas bahu aje..actually rambutnya lebat...so setiap 1 bulan aku pasti gi salon trim rambut dia..mama dia tak pandai potong rambutla...harga potong rambut budak kecik rm5..ok la kan...walaupun tak banyak dia potong at least ada la gaya pompuan sikit anak dara aku nie...

since aku tak berkesempatan lagi nak gi trim rambut dia bulan nie...aku suruh aje abang ikat rambutnya...since si abang aje yg rajin melayannya...dia dengar cakap abg long dia...sebab abg longnya pandai ambik hati si fara nie....

Ok ..mari kita tengok aksi Fara melaram yea..hope u all enjoy!!



Macam2 fesyen dibuatnya..


Ini peace kononnya..dia baru nak belajar signs.








Fara and Abang Ngah....





Ok..takat ni aje la..sebenarnya tak banyak cerita yg nak diceritakan...hope semua terhibur...ma kasih!!

Bye...

5 comments:

Mrs LVoe said...

lawa anak aka yea

rasp said...

hehehe cute!

eynda said...

Comelnyer Fara :-)

atty's said...

canteknya fara ikat toncet..gitu

Syima Syaz said...

fara cantik sgt!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin