Monday, June 29, 2009

Tutorial with Ayu the Sun



One fine day i had tutorial with Ayu, the sun..aku kan budak baru belajar...nak cantikkan blog aku nie..jadi aku minta nasihat and tips from ayu..alhamdulillah..dia tak kedekut ilmu..its started at 1.15 pm ended at 2.00 pm..lama siut!!

aku nak tahu pasal 2 tips:-
1) to add name link dlm blog- which sampai sekarang tak khatam lagi...dunno why..aku ikut gak all the tips..tengok la kertas nie..aku siap tulis lagi bagai...



2) aku nak belajar camana nak tepek gambar byk-byk kat header tue...hasilnya tengok la kat bawah nie..cantik kan..

then aku nak ubah background aku nie...from yellow...to pink wif butterfly..cantik kan??


ok sesapa yg nak belajar ngan Ayu, the Sun...contact la dia via sms atau chat box dia..ye..




Ok la..till then..i c u when i c u..

AdioSSS!!

3 comments:

*ayu* said...

eh malu lah!
puji lambung2!!!
nak seposen! cukup tak?

Dee said...

mama..iklan nuffnang kt tgh2 n3 tu kasi alihlah..

Mama Azlina said...

ayu: thanks again
Dee: tak pandai la..nanti tlg ajar leh?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin