Tuesday, June 30, 2009

1000 visitors







Bila la aku nak reach 1 000 visitors nie? sesapa yg dah ada more than 1000 visits leh bagi tips tak? tak rugi kan kalau share ilmu sikit...la ni baru 857@28/06/09..

Hope to hear and share from all...
Thank you in advance..

AdioSS!!

4 comments:

rasp said...

i pun sebenarnya bukan tau sgt sis, coz saya pun mak budak baru blajar :)
lepas baca ur n3 ni, baru lah i memikirkan the problys :)
1) meramaikan kawan blog..
2) saling kunjung mengunjung (cam raya plaks :D) ...
3) n3 updated slalu ...

tak lama lagi ur's will reach 1k lah tu..gud luck!

Mrs LVoe said...

btul tu ckp rasp

Syima Syaz said...

ha ahh kak..
>akak kena rajin melawat blog2 org ramai walaupun tak kenal.
>rajin komen kat blog depa
>kalau org jd follower akak,akak pun jadi follower depa
>rajin update..

tuh je yg saya tau...hehehe.saya pun baru jew..!

Mama Azlina said...

hi semua..thanks for the advise...ok will do...tak sangka pulak la nie dah 970 visitors...tak lama lagi mencecah la nampaknya angka seribu tue...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin