Saturday, June 20, 2009

Mari..Mari...



Hi and assalamualaikum..

Yesterday (16/6/09), my darling bought durians..D24, 1 kg Rm30...adala lebih kurang 5 biji semuanya..

Sedap ko..aku suka durian..tapi takde la..habis 5 biji tue...aku boleh makan around 12 ulas aje..sikit kan..jadila..as long aku boleh hilangkan rasa craving of durians...no..no..no..jgn ingat aku pregnant pulak ....my fren baru aje lepas visit me...heheheh...ada paham tak?? Anyway, korang tengok gambar kat atas ni..tengok kuningnya..masa sekarang nie pun aku dah terliur-terliur dah..hehehhehe...


Tengok aksi fara makan durian..dia ni eksyen aje lebih...dia hisap aje sebenarnya..then dia buang isinya tue....rugi kalau bagi dia makan...sebab nanti dia buang...ish..ish..ish...





Selamat menjamu "Mata"....

AdIOs!!

7 comments:

Syima Syaz said...

tak terjamu...tak makan durian.hehehe..
mak saya kate rugi saya jadi manusia,durian pun tak makan!

Mama Azlina said...

syima syaz: wuiii..rugi tak makan raja buah nie..sodap tau!!

Mrs LVoe said...

aduhhhh semua bloggers cite ttg durian. tensen2 sbb xdpt mkn durian

Mama Azlina said...

mrs lvoe: knp tak boleh makan? diet ke? kalau pregnant..leh..sikit aje...

N-Style Busana- Your Muslimah Apparel Gateway said...

i baru balik from mkn durian jgak..dah 4 ari g mkn durian huhu....

Mama Azlina said...

n-style busana- 4 hari..gerenti dah boring..mesti bau durian pun cam muak kn!!

Lyn Yusoff said...

tak suka duriannnnnn
busukkkkkkk

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin