Monday, June 15, 2009

Lunch at Laksa Shack, JJ Maluri



Dah lama tak makan laksa and lunch with ayu, the sun...so kami bertemu janji ke Laksa Shack, JJ maluri..kali ni kami naik cab..selalu kemana aje nak lunch..ayu drive...aku malas dia drive sebenarnya...bukan dia malas..aku yg malas..coz ayu nie pemurah...tak nak dibayarkan parking dan minyak..itu yg lecehnya....takkan kita tak bayar duit parking kan!! segan laaaaaaa....anyway..si ayu nie kelaparan..tak sabau-sabau...
tengok picture nie...sampai aku punya air pun dia rembat...laksa sampai lambat...dia habiskan air dia..then order another 1....seee...how hungry she is...hehhehehe




ala..ala comel gitu...dah kurus dah dia..jalousnya..no matter aku bawak dia makan kat mana aje..dia ttp maintain slim...i like her make up too..belajar dari mak merah...







Kami sepakat order set lunch rm14.90..this includes any laksa of your choice, 2 pcs of otak-otak and bandung cincai..marvellous..sedap...
both of us ordered the same laksa...i.e. laksa sarawak..sedap...pekat kuah dia...i like...




Kan betul kata aku..dia dah slim..sapa yg kenal dia..mesti agree with what i said...betul tak?...
go..go..chaiyok!!








Nanti kita sambung lagi k!!

AdioSS!!

6 comments:

Cik Wanie said...

wah wah wah,
dating berdua yer,
bila mau dating ber3 plak,
wakakakakakaka:P:P:P

hurm...

Mama Azlina said...

hahahha..wanie..jom kita dating lagik...bila mau dtg kl lagi??

*ayu* said...

elo elo.. perli aku makan banyak pastu kata aku kurus??

majuk!
:P

Dee said...

eh..bila leh jumpa ni..calling2lah..ayu ko mkn siy ke?

rasp said...

a'ah la sis...dah la slim, make up yg gorges plaks tu...phewiiitt

Mama Azlina said...

ayu: mmg ko dah kurus..n akan kurus lagi...

dee: kita set appointment la...

rasp: cik rasp..bila nak jumpa nie?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin