Tuesday, June 16, 2009

Keletah my princess...



I want to story about my little princess..lama gak aku tak kuar pasal cerita dia nie...
ini fara wif her doll yg takde baju ni..namanya kiki...
Fara Arianna..boleh panggil dia nana, fara, arianna..ikut suka la...A talkative person, suka bergaya, melaram kasut tinggi aku..suka make up gak..aku ada belikan dia makeup mainan...
suka main bola gak..and agak kasar sikit compare wif her cousin sister, arissa...








budak nie is aready 2 years , 5 months and 12 days...bila korang ada bb gal nanti..and the only one..mesti korang sayang sgt kat dia..

Budak nie semakin nakal, bijak....geram tul..kekadang bia aku marah kat dia..she will kiss me..cam nak say sorry la...tapi in actions...cute kan!!!








ada gaya model tak?....












Aksi mengemas rumah...tengok la cushion kerusi aku tue berterabur...ini adegan abah dia balik..so sibuk suruh aku berkemas..takut nanti dia kata abah marah nanti.."cepat mama kemas...nanti abah marah"....anak dara aku nie...







Nana wif her doll, didi....posing sakan...







ok...bye!!

ADIos!!

6 comments:

Aida Narina said...

kak azlina, why la arianna is sooo cute. mata bulattt, and perasan bukan hitam tu. like grey kan? i want little cute daughter too (kawen pun belum lagi) ;pp

rasp said...

cik adik mmg mencuit hati...
dah la tomei...
eeee gewam tgk dia tul...

Syima Syaz said...

comeiiiii....sangat tergoda bila tgk!!
besar kang mesti HOT nih..

Dee said...

wah..dh leh haraplah tu nanti..

SCANDAL BAG said...

alahai comelnya.....

Mama Azlina said...

aida narina: ada rupa cam mama dia dia tak? comel..alhamdulillah...ha..cepat2 kawin...
rasp: thanx..
shima syaz: bahaya nie..dah warning kat abang2 dia surh jaga dia baik2...
dee: harap..bersepah..bukan mengemas..heheheh
scandal bag: thanx

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin