Saturday, April 11, 2009

Tanggal 16 April 2009

Birthday amirul bakal menjelma lagi..tanggal 16 April...lagi 6 hari lagi..genap dia 8 tahun.. dah besar dah anak ku nie..
Dia seorang yang happy go luck i suppose..tak takut kalah..selalu aje nak menang..dia suka MU..fav's club..suka tengok bola...kawan dia org dewasa..dia matang sikit tak cam abg dia..kadang-kadang bila dia berkata-kata..dia serious..cam org dewasa..
Pakaian dia..tak kesah..anything..ada sekali tue dia pakai baju hitam, seluar merah..ok lagi la tue.tapi sandal crocs warna biru...entah cam tak kesah aje pasal warna atau imej..asalkan ada baju kot..aku ingat satu peristiwa which dia gi wedding wif uncle dia ngan berpakaian sepasang baju ultraman..dia tak kesah org gelakkan dia..kelakar kan!..kalau kat sekolah..bak kata cikgu dia ni budak yg suka berangan..nakal sikit..suka mengusik...tapi exam..alhamdulillah...bagus setakat nie..exam agama penggal 1 pun bagus..no 10 dlm kelas..padahal tak study pun kat umah..aku tak tahula masa bila dia ni belajar..yg aku tau dia bila kat umah..suka tengok tv..bola..bola...mmmmmmm...kalau kita marah dia..dia jarang nak lawan baik..alhamdulillah...

Apa yg aku harap dari dia is..semoga dia jadik anak yg soleh insya'allah, dengar kata, belajar rajin-rajin, rajin solat, jadik abang dan adik yg baik.

AMIN!!

Mr smart..ada kala la..if not sempoi aje..wif baju terkeluar dari baju..rambut tak sikat..hehehhe
u see what i mean..at times..sempoi aje cam gambar ni..
Amirul wif abang long
Amirul wif Fara Arianna


No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin