Wednesday, March 25, 2009

Akur dlm Dilemma

Aku dalam dilemma sebenarnya..aku nak bawak anak2 ku..the boys to kuching ..via airasia..aku tak pernah naik air asia lagi...my boys pun tak pernah naik flight..so aku ingat nak bawak dorang la nanti masa cuti sekolah bln november nanti...tapi aku tak tahu la samaada aku nak bawak Arianna tak..kalau aku tinggalkan dia kesian la pulak..sebab dia masih lagi mengopek..kalau bawak..sanggup ke aku jaga dia..aduss...camano?
Minta tolong sesapa bagi aku nasihat sikit..

3 comments:

rasp said...

i pernah go outstation tinggalkan my baby..uish, rindu yg amat! ada je adegan nangis i tiap2 hari/mlm :) if u rasa sanggup melayan kerenah dia, bawa je lah..coz i rasa my next trip ke mana2 pun, harus i bawa, insyaAllah :)

tapi kalo u nak rilek2 skit, nak take a break which we women/mothers do need, then tak yah le bawa...than u can enjoy ur peace for a few days.

choice is yours!

Dee said...

bwk pun xpekan...sbb the boys ada leh tlg tgk2kan..dee pun gi kk n labuan bwk dua2 tu..ngan my fren sorang je..my hubby x ikut..

Mama Azlina said...

rasp:tq..mmg i need a rest pun...tapi kesian...
dee: abg2 dia pun bkn leh tlg sgt..coz dorangla ketua menyakatnya..
anyway..thank you for the advise..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin