Monday, December 22, 2008

Selamat Hari Raya Aidiladha

hi and assalamualaikum..semua Kali ni aku raya sebelah my family laks..asyik belah darling aku je..nak gak sebelah aku kan..hehehehhe My mom, dad and suhana semua balik ke kampung...rumah maksu..(my dad's youngest sister) on saturday, 6th dec 08 utk masak..buat apa yg patut..Dimana aku?? heheheh...still kat rumah lagi ...tapi promise my sis that we will sampai rumah maksu sebelum solat raya qurban. Bags preparation semua dah siap dah...aku bertolak on 8/12/2008 morning itself selepas subuh...sempatla sampai kul 8am...sebelum tue singgah beli McD for breakfast...

Bila dah sampai..semua terkocoh nak ke masjid..pagi tue hujan renyai-renyai..cadangnya nak ikut sama..tapi adik kesayangan aku lambat laks bangun tidur...buat malu aje kan..anak dara bangun lambat...hehhehe..soli.........

Ini diantara gambar yg sempat aku ambik la...yg lelain tak sempat coz busy melayan tetamu..and makan...lagipun hujan whole day..tak gi mana pun...aku balik KL pun around 5.00pm..coz nak balik selayang laks..umah mak mertua ku...


Fara and adik kesayanganku, suhana..amacam comel tak?

My darlings...fara nangis coz tak nak bergambar...


muka monyok...cantik la tue!!!

my mom and my nieces...


ini gambar nephew ku yg terbaru..comelkan..mata nya bulat cam fara...

fara duduk dlm safwan's walker..teringin lagi si fara nie...


seronok duduk dlm walker safwan...
Ok..that's all..nanti aku buat post baru laks...

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin