Wednesday, September 17, 2008

Tagging

Each blogger must post these rules first* Each blogger starts with eight random facts/habits about themselves.* Bloggers that are tagged need to write on their own blog about their eight things and post these rules.* At the end of your blog, you need to choose eight people to get tagged and list their names.* Don’t forget to leave them a comment telling them they’ve been tagged, and to read your blog8 random facts/habits about me :



1) suka membebel- expecially kalau ada benda yg buat kita tak senang melihat, mendengar...kuat bebel tau...



2) tak suka wif orang yg cakap belakang..-cakap depan2 aje la...ambik hati kejap aje..then baik semula...



3) suka shopping-itu sebab Allah tak bagi kita pangkat tinggi2..kalau tak, semua yg nak dibelinya...alhamdulillah...



4) suka kumpul kawan.



5) suka tengok anak makan apa yg kita masak-anak selalu cakap sedap ..walaupun tak sesedap mana...husband nak puji..never.



6) suka makan-itu sebab susah nak kurus..heheheheh



7) suka berkawan



8) suka dan sayang sgt wif anak2....especially abang and fara..amirul aku sayang gak..tapi tak seclose budak berdua tue...



ini senarai kengkawan aku yg aku nak tag:-..sorry aku tak tahu nak buat link tue..ampun........



1) ayu

2) buyut gurl

3) eedany

4) ita itu

5)Dz's collection

6) yatie sawanila.com-kawan baru

7)azlina binti mohamd yasin-kawan baru

8)shafa-kawan baru


dah syok membaca..so apalagi...tag la kengkawan yg lain..janji ikut rules diatas ok?
adious!!

* sebenaqnya aku tak tahu apa harus aku cerita kat blog aku nie..dah asyik dok berkicau kengkawan aku semua...so..i hope..yg ni ok...hehehehhehe

4 comments:

* ayu * said...

ini bukan update namanya yang ooii..

ini nama nya ngelat..
chet!!!!

:P

aku dh penah buat tag nih.. nanti aku update link tu and update ko eh?
mekasut!

eedany said...

wah lamanya mama azlina cuti blog. Teruskan berblog mama!

eedany pun kena juga? Hihihi...

adieha said...

hi.. nak kurus ke? maybe i can help you.

my herbalife blog: http://myh3rbalif3.blogspot.com

my before & after photos:
http://myh3rbalif3.blogspot.com/search/label/Photo%20Gallery

email me (adieha@gmail.com) kalo interested.

Mama Azlina said...

ayu- hehehehhe...jgn mare
eedany-ha'ah..mama dah lama tak berblog nie...tak tahu nak cerita pasal apa...tapi takpe...dah ada sifoooo..........kat sini..ramai!!!
adieha-thanks..tapi I mmg tengah consume Herbalife ni...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin