Tuesday, August 23, 2011

Jalan Sesak dengan Manusia

Salam semua

Hari Ahad yang lalu aku ke Jalan Tar...naik train from last Putra station kat gombak...gerak kul 1.20 pm...sampai around 1.45 pm

berjalan dari masjid jamek ke bazaar jalan TAR...jalan agak sesak dek Manusia Manusia yg nak bershopping untuk raya.

Hajat aku kat situ as follows:-
1) Ambik baju Melayu the boys kat BAK tailor...depan colliseum tue...
2) Beli tudung nana warna silver..tahun ni color silver...comeinya
3) Tinjau baju utk aku...tinjau aje tau...tak beli pun...takde size..
4) Abang minta upah...belikan keperluan dia...biasa la tue...bila dah jalan ngan Mama dia..
5) Tinjau tudung...ni pun tinjau gak...sebab...dah beli banyak from my frens from office

Jalan sesak gila...hujan turun...but boleh jalan lagi...by 4.00pm...aku ke LRT Star station laks..naik train terus ke Bukit Jalil...Itupun..silap station..hahahhaa...LRT station yg anak aku penat beratur tue rupannya...nak ke Sentul...Aku kan nak ke Sri Petaling/Bukit Jalil...so...kena lintas jalan sekali lagi..utk ke station yg betul...ah...malu tul...dah lama tak naik train la katakan....dah la hujan...dugaan....


love always,Mama Azlina=)

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin