Thursday, August 11, 2011

Create Facebook

Salam semua


Today nak cerita pasal create facebook.


Amirul, my 2nd son dah ada facebook...atau dipanggil muka buku nie....

Seronok dia tue ya amat...Allah aje la yg tau...siap nak add all his fav football players lagi...kalah maknya...hahahha


Tiap tiap hari bercerita tentang dia create his own facebook...siap tak nak bagitau abang dia lagi...entah apa kes...


Tapi seronok bila tengok riak muka dia bila dia bercerita tue....Anak2 korang ada "Muka buku" tak?


Yang penting...enjoy...enoy gak...tapi buku jangan lupa...

Saje nak share cerita bulan Ramadhan nie...


love always,Mama Azlina=)





2 comments:

rasp said...

salam sis...
lama tak dengar stori kann :)
anak2 i ada FB...
tapi me skodeng2 gak FB dia...
takut ada yg bukan2 di add nya :)

Mama Azlina said...

salam rasp...
lama tak bersua...
oo..ye ke..

anak yg sulong ada FB...tapi agak susah sikit nak tengok apa yg dia chit chat...
tapi yg nie...dia cerita semua...so...takde rahsia laa...

gud to hear from you...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin