Tuesday, February 16, 2010

Tiada Sambutan

Nampaknya contest yang Mama organize "Hit List 5,000" tue takde sambutan la pulak...Hit list pun dah mencapai 5022 @ Feb 16....mungkin tak menarik kot...mungkin takde hadiah yg dapat menarik perhatian para pembaca...takpe la...mungkin Mama tak pandai nak buat contest nie...rasanya Mama tak nak buat contest lagi la...takde sambutan...


Till then...tunggu la stories mories Mama Azlina soon...


love always,
Mama Azlina
=)

2 comments:

eynda said...

Hari tu ada bukak blog baca pasal contest ni...tapi 2-3 hari ni sibuk terlupa plak...dah terlepas la cam tu...sama la kita mama...hari tu pengunjung terlepas angka 50K...yg ada 50,002.....contest yg terbaru ni pun tak dapat sambutan :-(

rasp said...

ala sis jgnlah merajuk!
bukan apa, aritu i buka ur blog, dah terlepas plak hit list tu...
huhuhuhu...
kalo dpt kat i compom i submit tau hehehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin