Saturday, February 27, 2010

Lepas geram

Otw bck from PD, kami singgah makan kat medan selera Pd sebelum balik ke KL..agak2 kami mesti jem kat highway Seremban/KL nie...true enuff...lepas dengar dari radio tentang cars is slow moving at the highway..we decided to use the old road..this is the 1st time la guna road dari Lukut ke Sepang..it takes about 1.5 hrs la..ok la..keta pun tak banyak...

Dari sepang terus ke Kipark, Selayang umah adik ipaq..dia buat family gathering so..kami pun singgah la kat umah dia...condo dia ada swimming pool...sebabkan the 2nd day before check out the kids are unable to play in the pool coz of time constraint..jadik kami pun terjun la dlm pool ni...dah la hot weather...

Jom layan pics yg disajikan ni...

Fara n her cousin...Mula2 masuk pool wif her pelampung..then...bila dia dah confidence sikit...she throw away her pelampun...ni baby pool ...so, ok la...kalau masuk adult pool..kena pakai pelampung yea...

My biras n her loving hubby..
aMy biras, her doter, me and Fara..

Fara in the pool with her cousin, Safwan..."tuan rumah"...

Abang, amirul and the others...pun terjun gak...sebabkan dorang main jauh2..so, takde la capture any pic of them...dah la tuan punya camera terjun ...so tak banyak gambar la jadiknya..

Till then...

Mama Azlina is signing out...


love always,
Mama Azlina
=)

2 comments:

kojah said...

wahhh bestttt =)

Mama Azlina said...

kojah: mmg best..tambah lagi cuaca nie yg panas

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin