Monday, January 4, 2010

Memori corner

meh..meh..kali ni aku nak cerita pasal restoran yg 1st time aku gi wif my darling, my adik ipar and my best biras...kedai nie kat kat highway jalan ke genting..apa jalan tue..alamak bukan jalan genting kelang..jalan apa ek...tapi yg pasti jalan tue nak ke genting/selayang...tepi jalan kedai dia..tak silap aku kat sebelah kedai ulek mayang, n kat situ gak ada kedai nasi lemak antarabangsa n satay samuri...

konsep cafe nie..ala2 oldtown kopitiam...and yg best ada free wifi...

ooppss...sorry..kami bukan berempat aje..tapi berlima..wif my darling Fara..tapi dia sedap tidur...bila masuk kedai nie pun dia tidur gak....

jom layan gambar..

my baby tidur laa..sssssssshhhh

my biras n her darling..sibuk mentelaah menu..

ni front page of the menu..comel kan...

ini diantara sudut2 kat memori corner nie...

ini frame2 yg tergantung kat dinding..semua da karakter si lat nie...korang tau kan lat...ala komek..yg black n white tue...dulu ada satu buku besar tentang cerita si LAT ni..tapi entah mana hilangnya daaaahhh

this is my dinner...roti wif telur setengah masak and kih apa tah tu..tak ingat..tapi mmg sedap..

mine 3 layer tea..sedap..the rest ordered air panas..tak de thrill laaaa...

Enjoy...


love always,
Mama Azlina
=)





No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin