Friday, January 1, 2010

Welcome 2010

We went to Putrajaya at 11.30pm last nite ..nak tengok fireworks kononnya..Jalan jem..jalan nak ke dataran putra tutup...tension la..bila malam2 pun jem...mmmm....then kami lalu kat jambatan near Pm's office..pun jem gak...me in 1 car...waiting for another 2 car...mak lang 1 keta n aim satu keta...kononnya nak konvoi or meet somewhere tapi tak berkesempatan gak..sebab jalan sesak sgt...

so, kami (me and family) lepak kat jabatan near kompleks kerajaan...ramai gak yg parking kat situ menanti fireworks...tunggu punya tunggu approximately at 12.05am nothing appears in front of us..I repeat "nothing"....tertipu kah kami??? entah la..this is my 1st time to Putrajaya tengok fireworks..selalunya kami ke Kampung baru..lepak kat area situ..sebab dekat wif KLCC..

Hampa semua orang ...especially the kids..not only my kids..but others too...

NO Fireworks laaaaaaaaa.....

At the end, kami pun gi lepak kat kedai darusalam dekat precint 9..utk supper...and at 1 am balik umah....

sikit rasa hampa...tapi...aku nak welcome the new year....May this year will be my lucky year..insya'allah...

jom tengok gambar...



love always,
Mama Azlina
=)

7 comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin