Thursday, December 10, 2009

Penang here we come...

Kita org masih kat Penang lagi on Monday 20/11....so, kami ke Penang Island..nak cari nasi kandaq yg best...sebelum ke sana kami ke Pasar Tani tasek gelugor gi beli durian..kononnya nak makan kat tepi pantai kat batu feringghi..masa kami naik feri..about 11 am dah...kami nak balik KL malam tue...so, kami gi jenjalan laaaaa..

seronok tul bebudak n mak budak naik feri.......sampai kat Penang island dah pukul 12 pm...so kami ke Little Penang go terjah Nasi Kandar yg sedap tue...kedainya mmg kat Little india...

jom layan gambar..

me n amirul...

ni gambar kat pelabuhan...
the kids..
Penang...ere..i comeeeeeeee..yg tinggi tue bangunan apa kengkawan??? ye betul....KOMTAR..

fara n me...

Pictures of rumah2 yg masih lagi menggunakan bangunan lama...unik kan??

KANTOI..habisla cabaran aku...tak boleh la nak masuk contest nie lagi..99 HTN contest..korang ada masuk tak??
ampun puan penganjur...zel..mesti bila dia baca nie...dia marah....tapi mama tak akan kuar dari contest..


ada rupa tak?? hehehhe

ni la restoran yg kami terjah tue...sedap ok..nasi kandaqnya...tambah lagi if u campur semua kari...

birasku n her darling...

entah habis ke tidak si amirul makan nie..


their "new friend" hehhehe..c..fara siap pegang tangan "new fren" nie..

little india..this is my 1st time dtg sini.menarik gak tempat nie...cuma fening sikit la...lagu india...

i bought this for fara...she likes this so much..

i bought this for myself..

goodbye Penang...tilll we meet again...

then malamnya kami berangkat pulang ke KL at around 10 pm...sampai KL at 5 am...then kerja at 10 am...mengantuk gila..

hope u all enjoys my pictures n story mory...

love always,
Mama Azlina
=)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin