Friday, October 23, 2009

Lunch date with Ayu..

hello..semua...

rasanya Ayu dah cerita pasal world of Pink nie..tapi takpe...aku pun nak cerita gak..harap tak mengundang keboringan anda semua yea...

1 fine day...bila big boss aku cuti..aku gi memanjangkan langkah ku ke KLCC with ayu...thot of taking fast food coz...ayu nak beli barang kat toyrus..n me nak cari kasut kerja...masa kan terhad aje...so, we went to KFC...aku order twister, cheezy wedges and ayu ordered chickaroni...kat situ aircondnya sejuk gila...menggigil2 kami berdua..rupanya kami duduk bawah aircond...

lepas makan kami ke toyrus...ayu nak beli hadiah utk niece dia punya birthday....dpt la aku jadik product reviewer utk baby alive tue...lepas dah beli...turn aku pulak gi cari kasut...masuk vincci jap...sambil glance through..ayu kata 1 satu kasut yg sesuai utk aku...so, i tried...n finally bought it...

lepas kuar dari kedai, aku n ayu cam pelik aje..sebab ramai kerumun kat centre of klcc...tengok punya tengok rupanya its World of Pink...nak tahu cerita lebih lanjut korang singgah la blog ayu kay!!

jom la kita tengok gambar...



cak....me and ayu
Our lunch for the day...yum..yum...


tengok... dah ramai dah lekat gambar depa...

my pose..cun tak..nasib baik ada beg yg mencover body ku yg slim...heheeh

Smile Ayu..

Nilah gadget yg digunakan utk print our photos...comel, mudah and pantas..agaknya berapa harganya ek?

kotak nie tak banyak lagi isinya...tak ramai nak menderma la....

My new shoe...harganya rm59.0 aje..then u will get rm10 voucher...ok la kan?? tak tinggi...aku sakit lutut lately nie...

ni woven bag from vincci..sapa yg beli kasut..semua dpt beg nie..cantikkan...?

ok la...nanti kita cerita lagi k!!!



love always,
Mama Azlina
=)





6 comments:

joegrimjow said...

suke pink ;-)

eynda said...

Syoknyer dating2 dgn member....vincci pun dah ada bag recycle tu ek...

Al Quds Travel said...

PROMOSI MUSLIM TOUR

TIANJIN-BEIJING
6DAY 5NIGHT
HARGA DARI RM340

Mama Azlina said...

joegrimjow: warna tue sweet kan?
eynda:yea...

*ayu the sun* said...

ok tak nih?
:D

Mama Azlina said...

ok...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin