Tuesday, July 28, 2009

Jam Baru and Lunch


Hai semua..dah lama tak mengupdatekan....sorry la diri ni tak sihat sangat...tak larat...anyway..aku nak cerita yg aku kuar wif ayu the sun

Dah lama tak kuar lunch wif her..rindu bangat....iyela kan dia bestfren a.k.a colleague..walaupun sama building tempat kerja tapi lain department and level...so, mmg jarang jumpa....Hari tue kat ofis kita org ada swatch sale..ramai siut yg membelinya...termasuk kawan aku nie...murah tue...50% disc...meh kita layan tengok gambar nie...jam nie agak susah sikit nak pakai...kita layan aje la yeaaaaa....


tengok penuh kesungguhan si dia...





ini la jamnya..susah bebenor menengoknya...










tengok mimik geram si dia nie...kesian tengok...mencuba selagi boleh..dia terlua nak kat SA tue camana nak pakai...












akhirnya dia berjaya juga..tengok muka kegembiraannya...



ini la jamnya..cantik kan? sesuai ngan baju yg dia pakai sekarang....





Kami lunch at jj maluri ..makan kfc...dah lama tak makan kat sini...makan produk baru which is macaroni cheese..sodap..Ayu belanja..thanks ayu...i lap u.............semoga murah rezeki..insya'allah...



ini macaroni cheese..sodap..makan wif chese wedges and popcorn...mmm..yum..yum...





ini wajah kegembiraan sebab dpt mengisi perut yg lapar..aku seperti biasa takde gambar...segan tue...








ok...aku nak chiiow dulu..kita jumpa lenkali ok...

Bye...

7 comments:

rasp said...

tul tu sis, kkdg sebangunan seopis pun susah nak jumpa kan....

Syima Syaz said...

dah lame tak kuar dgn kawan..
rasa mcm empty kalau syazwan takde

*ayu* said...

malu!!!!!!

isk ina nih..

Mama Azlina said...

rasp: u are rite..

syima syaz: jom kita kuar sama..kita pun tak pernah jumpa...

ayu: apa yg malu sgt nie:)

Mrs LVoe said...

sha dh lama x kuar mkn :-(

atty's said...

last jumpa ayu masa yoyooh..bila tah dpt jumpa lagi ..

azlina.kita bila nak jumpa lak ..

Mama Azlina said...

Mrs Lvoe: jom kita buat blogger sessions...lunch ke dinner ke?

atty: iye ke? insya'allah...mama nie shy la...hehehhehe tak caya tanya ayu...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin