Tuesday, March 3, 2009

Rindu banget with bloggers...

Hi and assalamualaikum semua..

Rindu bangat..kat semua bloggers..
banyak sgt cerita yg nak diceritakan..dari percutian with my darlings family kat a famosa melaka for 2 days 1 nite, gi safari kat animal world..naik truck ramai2......berdepan wif deers, koala bear n tigers...,sanggup bangun pagi nak gi tengok elephant show kat afamosa..kelakkarkan..hehehe...naik beca sekeliling melaka..lawat makam2...,makan asam pedas kat bdr melaka...ni semua sponsor o..thanks aim n ila..kalu both baca..thanks again...apa taknya..kami tidur kat villa with swimming pool..my kids enjoyed their weekends...walaupun penat tapi best...

Then..amirul..demam panas berpanjangan..about a week...ambik blood test 2 kali..alhamdulillah...takde apa2..just bacteria attack kat his throat..member weak gila..tak nak makan, minum...masa ambik blood test tue kelakar..kan dia nie mat poyo..control macho la...hehehehhe..kelakar sgt..panjang ceritanya...dia siap pyscho male nurse..nasib baik member tak marah dia...siap layan lagi..sebab byk benda sgt dia tanya..aku tau sebenarnya dia sakit..nak tahan sakit jadik dia ajak la male nurse tue berborak...

Then, hp aku hilang...aduss...tak tahu camana hilangnya..dari umah aku mmg simpan dlm kocek jeans aku..entah tertiba tergerak hati nak simpan dlm hangbag baru...mak.a.k.a makck faizal bagi..jadi aku melaram la..tak sangka lak aku akan kerhilangan handphone yg byk kenangan...

2 comments:

rasp said...

me oso windu nak dengar ur stori tau...

hopefully amirul dah better now!

hilang hp mmg leh 'meroyan' gitu kan...

ps : most welcome, hopefully u suka lah gift tu :)

Mama Azlina said...

alhamdulillah amirul dah sihat...now jangkit kat fara lak...demam malam..

itula..kena balas nie...bila nak jumpa?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin