Tuesday, January 6, 2009

HAPPY NEW YEAR

Hi and assalamualaikum..semua

Happy New Year to all bloggers..
Apa Azam baru anda?
Azam aku tahun lepas ada yang tak dapat lagi..tahun ini..akan ku usaha bersungguh-sungguh..

AZAM 2009
1) Nak kurus - aku dah gemuk balik nie.....mmmm....kena ambik balik herbalife...insya'allah kalau ada rezeki.
2) Tambah anak- oh tidak..cukup la yg ada nie...rezeki yg allah bagi nie pun dah cukup..
3) Jadi ibu yg terbaik utk anak-anakku.
4) Dapat kenaikan pangkat - tak tahula..kalau dapat...insya'allah....tak naik pangkat pun takpe..janji gaji naik...
5) Jadi pekerja yg berdedikasi - boleh ke? insya'allah..kena ampu boss lebih nie...hehehehhe

Cukup la..yg ada diatas pun tak tahula boleh tak nak achieve...

Ok..so korang...apa azam korang...?? share la sikit...

6 comments:

en_me said...

mama keje aper.. salammmz

Diana-k said...

hah kak..happy new year..ehehe
just want to let u know..citer potluck ari tuh..akan kuar kat kosmo besok pag...which is on the 14th jan...

take care kak!!

Aida Narina said...

hello! ^_^
waiting for u to update ur blog..
btw darling, u've been tagged! ^_~

Mama Azlina said...

Hi semua..lamA sungguh tak masuk blog....
aida: jgn tag i ...aduss..lama banget mau update blog...tetiba kena tag pulak....adus..udah la kena block internet kat opis...lagi lama baru nak updatte...

rasp said...

smoga tercapai azam ya sis :D

Mama Azlina said...

rasp : insya'allah...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin