Wednesday, September 10, 2008

Abang's Birthday celebration

On Sunday 24/8/2008, Kami 4 beranak ke OU, TGI friday nak celebrate birthday abang ke 12.
Amirul tak ikut..dia balik kampung...jadik kami sahaja yg pergi...gambar nie on the way ke OU la...




Sampai kat sana ..si fara nampak pulak belon dlm restaurant..apa lagi..merenggek la..nak belon...then waitress tue tempatkan kami kat tengah2 restaurant which I tak suka..I kata can we find another quite place...dia kata ada..tapi smoking area...aku kata ok la...then dia tempatkan kami kat seat yg tepi..ok la..sebab si fara ni susah sikit...kecoh...



Dpt gak duduk kat corner...orang pun tak lalu lalang...



Princess aku nie sempat posing maut...


This menu is for little princess..mushroom soup..tak sedap langsung..memang betul mushroom...bukan yg mcm campbell punya...tak sedap....
Faizal order steak, Abang order prawn, fish & chips, Aku punya..aku order salmon grill...ok la...then aku order brownies with ice cream...and drinks, we ordered tea only...


Teanya special sikit...memang la biasa aje kan..nampaknya..tapi with the small teapot..seorang ok...cantik kan!!


The tea pots..mcm kat arab aje...

Fara sibuk melayan brownies cake wif ice creamSedap nya kek nie...sehingga mejilat jari....


Ini la rupa keknya..tapi ini cuma half aje la..yg another half kat dlm perut..hehehhehe..tapi sedap lagi secret recipe punya..kan ......ayu




Anak bujang aku....Muhammad Fakhruddin Arif..nama dia paling panjang...



Fara makan mushroom soup..sampai meleleh..tengok la tue...nasib baik aku bawak baju spare


Darling aku nie malu-malu kucing...Dia belanja...thanks darling...

Then the next day, kami celebrate rumah mak aku..kebetulan adik aku dari ipoh balik ..cuti seminggu....

Keknya..sedap siut!! Faizal belanja...



Happy birthday to U...let's sing.....


Ini si Arissa Aleya..cucu perempuan yg sulung dan anak kepada adik aku yg kat ipoh tue...anak doctor....comel kan...dia nie polite sgt..compare with fara yg active dan nakal...



Tina (2nd sister) with Arissa Aleya, Suhana (yg bongsu) and My mom (baju merah). Do I look like my mom?


I know I owe all my viewers ...out there wif my stories...in process kay!!... soon..adios!!!




6 comments:

Ayu said...

FINALLY!!! an update..

cepat2 gigih update lagik!

he3..

meriah nya bday abang... best nya celebrate kan?

Mama Azlina said...

hahahahah....finally!!
bestkan...dua kali celebrate...

ko punya pun..coming kan?

Yatie SawaNiLa.com said...

akak...saya ada 2 anak yang nakal... tgk akak pilih tempat at the corner...samala i..kalau tak org lain tak leh mkn. anyway happy birthday to your son. Yatie - sawanila.com

zai said...

rajin2x ya update..barulah best..

buYut Gurl said...

nape la fara suka sgt buat muka cheeky tu...nasib baik comel!!!!
akak byk ikut mak akak la..konon2 akak ni skang muka sebiji sebijon masa zaman muda mak akak..

Mama Azlina said...

yatie-thank you...
itula..kita tahu kan anak kita mcm mana...dari menyusahkan keadaan baik kita cari alternatif dulu.

zai-hahahhaha...kesian kat blog saya ni kan...

buyut gurl-fara mmg suka senyum cam tue...comel gitu..
version mak la kan..tapi nasib baik version kurus...heheheh perasan..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin